Selasa, 08 Januari 2013

opo kowe ora kangen aku

Posted by qsuwoengs on Selasa, 08 Januari 2013

Opo pancen uwes lali kowe marang aku sing tansah kangen kowe
Tak gadang lan tak impi rino klawan wengi kapan angonmu bali
Enggalo kundur aku wews kadung kejeron kangen sliramu
   amung potretmu sing tak sawang lan ora uwal seko dompetku
   uwes-uwes geg ndang mulih opo kowe ora kangen aku.

Previous
« Prev Post