Jumat, 08 Maret 2013

Loro jruning dodo

Posted by qsuwoengs on Jumat, 08 Maret 2013

jerune kawah condro dimuko
iseh jeru loro sak jruning dodo
Sepiro gedene doso manungso
Mulyaning gudti tansah paring pangapuro

kulo namung manungso lumrah
tansah anggadahi lepat lan roso salah
Mugio gusti Kang murbahing dumadi tansaho paringi pangapuro

Previous
« Prev Post